The

Har du mon smagt theen, vi serverer i klinikken?

​Lotte’s the kalder mange den, og den er både super sund, fyldt med antioxidante urter, og vigtigst: den smager godt. ☺

Indeholder:

  • Brændenælde og bukkehorn, der bl.a stabiliserer blodsukkeret, og dermed er virkelig god, hvis du har en ”sød tand”.
  • Samt urter, der styrker immunforsvaret, fx timian, der er specielt god for slimhinderne.
  • Den gode smag kommer også fordi der er tilsat mynte og lakridsrod, for smager theen ikke godt, får man den jo ikke drukket, lige meget hvor sund den er.

Theen er meget drøj, du bruger kun 2 tsk til ca en ¾ l kande, så når du køber en pose med 100g the, er der til ca 50 kander the.

Theen har en sjov historie:

I 2007 var jeg første gang i Kina på studietur, og her så vi, at alle på hospitalet, læger, sygeplejersker og patienter, gik med deres termoflaske med deres individuelle urtethe/urtemedicin, og drak den ad slurke gennem dagen.

Så gør som kineserne, lav en kande urtethe dagligt, og drik den ad slurke gennem dagen. Den smager også godt kold.. og du stabiliserer dit blodsukker, samtidig med du giver dig selv sunde antioxidanter, og styrker dit immunforsvar.

"Det er simpelhen den mest venlige te, det er som et få et knus hver gang man drikker en slurk , og man kan bare mærke, at den gør godt hele vejen ned gennem systemet. Man skal bare lige huske at lade den trække længe nok../Mette.​"

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning