Livsstilsændring Små skridt til varigt vægttab

Vil du gerne finde en enkel metode til at tabe dig, der virker og er realistisk? Og holde dit vægttab? Små skridt til vægttab, der holder, tager udgangspunkt i dine nuværende vaner. Inden første konsultation beder jeg dig nedskrive den mad og drikke, du indtager i 3 på hinanden følgende døgn. Samt hvor meget du bevæger dig de 3 dage. Herefter gennemgår vi dine mad/drikke og bevægelsesvaner, og finder i fællesskab små ændringer/tiltag, som passer ind i din hverdag, og i længden vil føre til vægttab.

Jeg måler og følger din livvidde, samt udregner din BMI. Metoden er ikke en slankekur, men en livsstilsændring. Her handler det ikke om at tabe så mange kilo så hurtigt som muligt. Målet er at lave små realistiske ændringer, der er så lette at følge, at de til sidst er en fasttømret integreret del at din hverdag, uden du tænker over det. Så afsæt 12 måneder i stedet for 12 uger, og hold dit vægttab resten af livet.

​Metoden kan efter ønske suppleres med krops og/eller øreakupunktur. Det er lettere at tabe sig, hvis kroppens energisystem er i balance. Med traditionel akupunktur arbejder vi bl.a med stofskiftet, og med øreakupunkturen bliver der bl.a sat en nål i punktet “den søde tand”, for de, der har stor sukkertrang. ”Små skridt til vægttab, der holder” er dels inspireret af Sundhedsstyrelsens lille hæfte (af samme navn), skrevet af Per Brændgård. (den udleveres ved første konsultation). Dels af kurset “Vægten indeni” udarbejdet af sundhedsfremmeafdelingen i tidligere Ringkøbing Amt, der var langt i læringsmetoder indenfor dette felt. Samt naturligvis mine mange års erfaring med sundhedsfremme og undervisning i mit virke som sygeplejerske og sundhedsplejerske.

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning