Enuresis (natlig sengevædning)

Enuresis – ufrivillig natlig vandladning

Jeg har med succes hjulpet en 11-årig dreng til at stoppe sengevædning om natten. Det fik mig til at lave et ministudie med 10 børn, der alle tissede i sengen mindst 4-7 gange/uge. Børnene fik 4 behandlinger hver, og resultatet efter de 4 behandlinger var, at 45% havde rigtig god effekt af akupunkturen, 45% havde ingen effekt, og 10% havde usikker effekt.

Endvidere viste studiet et tydeligt arveligt mønster, idet 80% af børnene var arveligt disponeret for enuresis. 8 ud af de 10 børn havde prøvet de gængse hjælpemidler, der findes hos lægen, dvs ringeapparat, minirin tablet og/eller næsespray, vandladningsskema m.m.

Og nogle var gennem flere år blevet fulgt på Center for Børneinkontinens på Skejby Sygehus. Uden positive resultater. Så der var stor glæde hos de 45% af børnene, der reagerede positivt på akupunkturen – og hos deres forældre.

Ring for en uforpligtende snak, inden i beslutter jer for behandling.

Obs: Barnet skal være min 7 år, samt skal have undersøgt sin urin hos egen læge, inden behandlingsstart.​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning