Vægttab​

Vores Oplevelser….

Mit navn er Ditte Juel Jørgensen, 19 år, og vil gerne fortælle om mig og min families oplevelser med akupunktur hos Lotte.

Hvad, der egentligt bare startede som et forsøg på at tabe sig i sommeren 2013, har udviklet sig til et vedvarende projekt for hele familien, hvor vi alle 3 længe har haft problemer med vægten, da alle 3 i familien kunne mærke en forskel efter kort tid uden i virkeligheden at skulle lave alt for meget om på vores hverdag. Behandlingerne har medvirket til at familien hver har tabt 4-6 kg. inden for relativt kort tid efter at have fulgt Lottes råd om at spise sundere og gøre motion til en del af den daglige rutine.​

Behandlingerne forløber nærmest smertefrit og har desuden også været med til at hjælpe på humøret, da behandlingerne både virker opkvikkende og forholdsvis hurtigt, samtidig med at man altid bliver mødt med et stort smil fra Lotte og en kop dejlig te samt fokus på os og vores mål. Vi kan desuden klart anbefale andre til at følge vores eksempel og gøre behandlingerne og forsøget på at tabe os til et fællesprojekt, da man på den måde ikke kører død, da der hele tiden er nogen til at holde én igang og sørge for at man ikke falder fra, hvilket min mor Inga helt klart skal have æren for, da hun er hovedpersonen bag vores omlægning af kosten i hjemmet, som i høj grad er med til at hjælpe med vægttabet. Men det, at vi var fælles om projektet, spillede en stor rolle og har gjort at vi efter 6 måneder stadigvæk hænger i.

M.v.h.

Ditte Juel Jørgensen, far Allan og mor Inga​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning