Nakke og skuldersmerter​

​Hej Lotte

Jeg vil bare lige sige til dig, at jeg virkelig kan mærke en dejlig afspænding af musklerne i nakke, skuldre og arme. Så skulle du være i tvivl, så virker dine nåle fantastisk.

Og selvfølgelig utrolig skønt for mig at blive mødt med den megen varme forståelse du udstråler.

Tak for det. 

KH Marianne

For ca. 8 år siden var jeg meget plaget af smerter i min ene skulder efter 2 mislykkede skulderoperationer.

Løsningen for mig var ikke, at tage stærk smertestillende medicin så derfor valgte jeg akupentur. Her blev jeg mødt af Liselotte Lunen en meget faglig kompetent, dygtig, indlevende og nærværende person. Allerede efter første behandling oplevede jeg for første gang en kraftig reduktion af mine smerter og efter ganske få behandlinger var min skuldersmerter nu reduceret til et absolut minium – så jeg har ikke et øjeblik været i tvivl, at hvis jeg på et senere tidspunkt i mit skulle stå med en problematik hvor akupentur kunne gøre en forskel – så var det det jeg ville vælge.

Så nu hvor jeg er kom i overgangsalderen og fik rigtig mange gener – mange hedeture i løbetr af både dagen og natten, mere irritabel, flere og svære migræneanfald, oplevelse af dalende livskvalitet og mangledne energi kontaktede jeg LiseLotte.​

Allerede efter 3 behandlinger har jeg oplevet en kæmpe forskel – jeg oplever stort set ikke hedeture mere, er langt mere i balance og der er længere mellem mine migræne anfald.

Så fra at ha meget svær ved at acceptere, de store gener og det besvær overgangsalderen gav mig – er det nu som at ha fået livet tilbage.

Kan på det varmeste anbefale Liselotte Lunen.

53-årig kvinde​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning