​Kræftsygdomme og kemobehandling

Sensommeren 2013 viste mine blodprøver, at min lymfekræft fra 2002 var i udbrud. Dengang kunne jeg ”nøjes” med 25 strålebehandlinger.

Denne gang ville behandlingen blive mere barsk: 6 x kemo med 14 dages mellemrum, 7 helkropstrålinger, en højintensiv dosis kemo over en weekend med efterfølgende stamcelletransplantation.

Svært at fatte, hårdt at rumme. Jeg besluttede, at dette VILLE jeg stå igennem.

Jeg kontaktede en god veninde, som er brystkræftopereret, for at få gode råd til, hvad jeg selv kunne gøre. Hun anbefalede mig at kontakte Lotte Lunen.

Lotte blev gennem hele forløbet en kæmpe støtte med sin faglige viden og indsigt. Jeg kunne give slip og trygt lægge mig i Lottes hænder.​

Jeg fik løbende akupunktur gennem hele mit behandlingsforløb, og jeg er overbevist om, at akupunkturen gjorde kemobehandlingen tålelig, fordi Lotte gjorde, hvad hun kunne for at holde min krop i balance og styrke mit bombede immunforsvar. Jeg oplevede en meget kompetent håndtering af min diagnose i form af en præcis strategi for min behandling.

Efter en sommerpause har jeg genoptaget mine behandlinger hos Lotte, fordi mit immunforsvar havde brug for et ”boost”, inden jeg skal i gang med revaccineringer – bl.a. di –te –pol, mæslinger og lungebetændelse.

Jeg kan på det allervarmeste anbefale Lotte Lunen som en dygtig, kompetent, erfaren og meget professionel akupunktør.

Kvinde, 65 år.​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning