Hovedpine​

Hej Lotte

I ca. 8 år har jeg levet med en stigende grad af spændingshovepine, med næsten fast interval på hver 14 dag til hver tredie uge. Det startede som regel op i løbet af 2-3 dage, hvor der så kom en dag med et “anfald” hovedpine, med intens trykken ved øjne og spænding i nakke og op langs baghovedet. Med tiden havde jeg egentligt vænnet mig til det, men i de seneste par år var det så tiltagende i styrke samt hyppighed, at jeg gerne ville have noget gjort ved det.

Mit første møde med Liselotte var utrolig imødekommende og nærværende, hvilket gjorde det til en meget tryg og behagelig oplevelse. Det, at hendes fremgangsmåde både er helhjertet og hendes faglighed består i at kombinere den vestlige og østlige tilgang til krop og sind som helhed, giver stor tryghed ved hendes professionelle kyndighed.​

Jeg har undervejs i forløbet kun oplevet ét “anfald”, hvilket er en virkelig markant forbedring i sig selv. Derudover, oplever jeg at min krop ikke længere har den samme mængde af stress ophobet, hvilket endda mildnet min OCD. Jeg håber at behandlingerne fremadrettet vil afhjælpe til færre anfald og jeg har undervejs også fået hjælp til hvordan jeg selv kan forebygge dem, via gode råd fra Liselotte.

På forhånd, var min indstilling til akupunktur hverken fordomsfuld eller overbevist, men jeg må sande, at der sker positive forbedringer i min krop, som også har en positiv effekt på mit sind.

Mange tak for nærvær,

Rie, Silkeborg​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning