Hælspore​

Hej Lotte

Behandling af hælspore, med Lottes skrækkelige nåle 🙂 Jeg havde igennem nogle måneder fået tiltagende ondt i hælen, det gjorde så ondt, at jeg ikke kunne løbe mine sædvanlige to gange om ugen. Når jeg steg ud af sengen om morgenen, følte jeg, at der stak knive i hælen, og det var meget svært at komme i gang, pga. smerter.

Min søster Lotte, havde fortalt om gode resultater med akupunktur, mod lige netop hælspore, og hun tilbød at hjælpe mig. Jeg er selv sygeplejerske, og er vant til at stikke patienter, men havde absolut ikke lyst til selv at blive stukket. Jeg prøvede alt, for at slippe for de skrækkelige nåle, bla. smertestillende tabletter, indlæg i alle sko, øvelser med foden , anbefalet af en fysioterapeut på mit arbejde. Intet hjalp, og det blev værre, og gjorde mere ondt, så til sidst tog jeg imod Lottes tilbud om hjælp, og det har jeg aldrig fortrudt 🙂​

Første gang fik jeg nåle flere steder på kroppen, og det gjorde slet ikke så ondt, som jeg frygtede 🙂 Allerede efter første gang, kunne jeg mærke en bedring. Næste morgen, da jeg stod ud af sengen, gjorde det næsten ikke ondt 🙂 De følgende gange fik jeg nåle flere steder på kroppen, og bare tanken om bedring, gjorde, at jeg bedre kunne slappe af, når Lotte satte nålene i mig. Jeg sparkede hende kun en gang, fordi mine reflekser virkede. Heldigvis flyttede hun sig lynhurtigt, så der ikke skete hende noget 🙂 Efter fem behandlinger, var mine smerter helt væk, og jeg har intet mærket siden, og kan løbe igen, uden at det gør ondt i hælen.

Skulle jeg igen få ondt er jeg ikke i tvivl, så tager jeg gerne imod de “skrækkelige” nåle, og deres fantastiske virkning. Jeg anbefaler meget gerne de “skrækkelige” nåle, sat i af Lotte, som jeg takker fordi jeg igen kan løbe.

Sygeplejerske Rita Balle Rasmussen.​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning