​Graviditetskvalme

“Tusinde tak for din hjælp i de sidste mange uger. Synes virkelig jeg har fået en super god professionel behandling, samt blevet mødt af et dejligt varmt og sympatisk menneske☺️tak for det”

Hilsen Janne.​

​At vælge akupunktør er en tillidssag.


Da jeg var slemt præget af graviditetskvalme, besluttede jeg mig for at afprøve akupunktur. Jeg valgte at starte i behandling hos Lotte, hvilket jeg på intet tidspunkt har fortrudt.
Lotte har med sin baggrund både som akupunktør men også som sygeplejerske og sundhedsplejerske en god faglig ballast. Hun er dygtig og yderst behagelig.

Som førstegangs gravid var Lotte en enorm støtte for mig i de første måneder, fordi hun altid, inden hun satte nåle i, brugte tid på at lytte til, hvordan jeg havde det. På den måde var behandlingen også med til at give mig ro, fordi Lotte kunne fortælle mig, hvad der var “normalt” og hvad jeg skulle reagere på.

Jeg giver Lotte mine bedste anbefalinger.

De bedste hilsner fra
Ann-Kirstine Larsen

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning