Barnløshed​

​Stor glæde, når ”mine” mødre kigger forbi klinikken og præsenterer deres baby… her er det Jakob, 10 måneder og mor, der kom forbi.

​Kære Liselotte..

For nogle måneder siden gik jeg til akupunktur nede hos dig og var bare så glad for det.. Nu er vores lille datter kommet til verden, og vil bare lige sende dig endnu en tak for at have hjulpet til med graviditeten. For tror på at akupunkturen hjalp os dengang.

Mange hilsner fra lille Esther og Zara

Hej Lotte

Jeg har siden teenagerårene lidt af nærmest ikke eksisterende menstruationer men har aldrig fået en decideret diagnose herfor eller blevet behandlet. Det har aldrig været et stort problem for mig, at mine menstruationer udeblev, det var først da min mand og jeg gerne vil udvide vores tosomhed til tresomhed, at det blev et problem for mig.

Jeg kontaktede min læge som mente, at min cyklus nok skulle komme i gang og det var blot min krop, der skulle have tid til at få gang i systemet igen. Men jeg ventede og ventede og efter ca. 8 måneder, blev jeg henvist til en gynækolog som gav mig piller, der skulle sætte gang i cyklussen – men der skete alligevel ikke rigtig noget. Menstruationerne kom men med 2-4 måneders intervaller og uden forbedring af min nu forhøjede pilledosis. Jeg følte ikke rigtig hørt ved min gynækolog og begyndte derfor at opsøge alternative metoder.​

Her stødte jeg på Lotte og fik booket en tid. Der var ingen hast eller jag ved Lotte som tog sig god tid til at spørge ind til alt relevant i forbindelse med min cyklus, og jeg følte mig straks hørt og taget alvorligt og i gode hænder. Lotte gik i gang med hendes nåle og uden jeg vidste det, ventede der mirakler forude. Lottes positivitet og tro på at det nok skulle lykkes smittede og inden jeg vidste af det begyndte min cyklus at være normal og jeg fik min menstruation hver måned som alle andre normale kvinder.

Jeg var ovenud lykkelig – og blev endnu mere lykkelig da jeg kort tid derefter blev gravid. Jeg er overbevist om, at Lotte og hendes nåle har hjulpet mig med min manglende cyklus og har haft en stor betydning i forbindelse med min graviditet. Lottes positive og smilende væsen og hendes nåles virkning ændrede mit liv og jeg er hende evig taknemmlig for hendes hjælp.

Kærlig Hilsen Kristiane​

“Jeg vil taknemmeligt anbefale Lotte på det varmeste! Din faglige hjælp og omsorg er uvurderlig ❤️ Troede ikke på forhånd at det fandtes med koblingen af krop, spiritualitet og din store faglige viden og hjertelige omsorg... det bedste man kan give sig selv./Mie."

Kære Liselotte
Sidste forår startede jeg til akupunktur hos dig, som et forsøg på selv at gøre noget for at fremme fertilitet. Du var med mig i medgang og modgang, og uanset hvordan jeg havde det, var du altid opmuntrende og bevarede troen på, at jeg nok skulle blive gravid en dag.
Jeg husker tydeligt, da jeg skulle fortælle dig om den positive graviditetstest, det gjorde mig både nervøs og glad. Din reaktion kendte jeg på forhånd, du ville kun fokusere på det positive - din reaktion var da også “jamen det er jo fantastisk”. Dengang håbede jeg også, at det ville ende fantastisk, men jeg var ikke overbevist, efter at have mistet én gang. Det tog mig også lang tid, at give dig lov til at smide en bold i krukken.
Men se lige idag står jeg her med min 3 mdr. gammel datter, som er fuldstændig fantastisk.

Tak fordi du altid troede på mig, tak for gejst og godt arbejde.. Jeg ved ikke om nålene har gjort, at jeg idag kan vise den datter, vi har drømt om siden 2018 frem, men jeg ved, at vi (heldigvis) undgik fertilitetsbehandling, og at jeg lærte at falde til ro, og at acceptere at kroppen arbejder i sit eget tempo. Og selvom nålene måske har gjort sit arbejde, er jeg overbevist om, at arbejdet ikke kunne være udført af hvem som helst, for din måde at møde mig på, har jeg sat stor pris på. Jeg har følt det som et frirum at komme hos dig, da det hos dig har været okay at føle og tænke lige præcis som man gør, når man er så presset, fordi hoved og krop ikke samarbejder.
Igen tusinde tak for alt!

De bedste hilsner fra
Kristina

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning