Bækkenløsning​

Der er ikke noget bedre end at se sin mave vokse og gå og drømme om det lille menneske, der ligger og vokser trygt derinde. Man kan ikke andet end at være lykkelig… Bortset fra det lille faktum der hedder graviditetsgener. De findes i alle mulige udformninger.

En af de hyppigste er bækkenløsning, som pludselig fandt vej til min ellers så spændstige og trænede krop 6 måneder henne i min anden graviditet. Det var intet mindre end en stor og træls omlægning af min ellers så hyggelige voksende tilværelse.

Pludselig kunne jeg ikke gå ret langt, ikke løfte min datter på 2 et halvt, ikke lege ret meget med hende før jeg måtte hen og ligge ned, og da slet ikke så meget som tænke på at cykle, jogge eller lave andet aktivt. Jeg blev mere irritabel og min lunte blev kortere og kortere jo længere hen på dagen vi kom. Allerbedst var det når jeg lå ned og slappede af med en varmepude. Og det var bare i starten.

Efterhånden som jeg kom længere hen, bevægede smerterne sig om i skridtet, så ligegyldig hvor meget jeg lå ned og hvor mange varmepuder jeg fyldte på min krop, så gjorde det bare ondt. Heldigvis er min moster akupunktør og en sød og dygtig en af slagsen. Hun tilbød at prøve at lindre smerterne ved at give nåle 1-2 gange om ugen. 7 måneder henne troppede jeg op på hendes klinik og fik de første nåle.​

Allerede samme aften havde jeg det lidt bedre. 5 dage efter var jeg der igen, og fik nåle der mest fokuserede på at tage trykket og smerterne i skridtet. Dagen efter kunne jeg forbløffende nok konstatere, at det pludselig nærmest ikke gjorde ondt foran længere. Min kærestes kommentar da jeg skulle i seng om aftenen var meget sigende: “Du går jo slet ikke som en gammel dame lige nu”É Jeg ved ikke meget om den fysiologiske årsag til at akupunktur virker på mange forskellige ting, og jeg forstår ikke ret meget af, at små nåle sat i forskellige steder af kroppen kan fjerne smerte. Men en ting kan jeg fastslå, og det er, at Lottes nåle har fjernet over 50% af mine smerter. Jeg har nærmest ikke haft ondt i skridtet siden jeg fik de første nåle, og mine smerter bagpå lænden er meget mere udholdelige.

Der er ingen garanti for at nålene virker på andre gravides bækkenproblemer, men det er da værd at forsøge. Jeg giver i hvert tilfælde mine bedste anbefalinger.

Kærlig hilsen Stine​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning