​Allergi

Hej Lotte

Pga. overgangsalder og mange hedeture, henvendte jeg mig til Liselotte Lunen, for at høre om hun kunne hjælpe mig med det. Hun gav ikke nogen garanti, men ville gerne prøve. Liselotte udførte en nøjere gennemgang af mit øvrige helbred, og her kom vi ind på mine mangeartede allergier. Dels græspollen, mad-kemikalier m.m. Da jeg nu var der alligevel (juli måned – højsæson for græspollen), ja så fik jeg lige med i købet “et par nåle” for allergien. Også en mere blivende “stift” blev sat i øret. Samme aften sagde jeg til min mand at, nu var det spændende, om jeg stadig ville vågne meget om natten med de voldsomme hedeture og netop idet jeg sagde det, opdagede jeg, at jeg slet ikke havde pudset næse i adskillige timer. Og det var meget, meget usædvanligt. Allergisymptomerne var næsten totalt forduftet – og det holdt sig gennem den næste måned – altså i den tid jeg gik hos Liselotte + flere uger efter.​

Jeg har i mange, mange år haft allergi, og havde slet ikke tænkt på, at man kunne prøve andet end de sædvanlige medicinske hjælpemidler – men altså – jeg kan stærkt anbefale akupunktur til afhjælpning af allergi. Vedr. mine hedeture – så blev mine hedeture mildere og mindre hyppige, men jeg oplevede ikke den drastiske forskel, som ved allergisymptomerne – men det var jeg jo heller ikke blevet lovet.

Mvh Gitte Gade, Silkeborg​

Kontakt mig for en uforpligtende snak

​Du er også velkommen til at kontakte mig direkte på telefon:
50 92 91 54

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lunen Akupunktur

​Traditionel Kinesisk Akupunktur er et mere end 4000 år gammelt medicinsk system. Det bygger på princippet om, at vores sundhed er afhængig af, at kroppens energier er i balance.

Kontakt

​Akupunktur V/ Liselotte Balle

Vestergade 45B st, ​8600 Silkeborg​ - Rutevejledning